Werken bij De Oliebron?

Werken bij de Oliebron betekent werken in een groeiende organisatie. We zorgen goed voor elkaar hier. De omzet van De Oliebron groeit jaarlijks en alle investeringen zijn erop gericht deze groei ook in de toekomst te continueren.

De omzet van De Oliebron groeit jaarlijks en alle investeringen zijn erop gericht deze groei ook in de toekomst te continueren. Daarom zijn wij binnen De Oliebron regelmatig op zoek naar medewerkers die graag een stap extra zetten en met ons mee willen groeien.

BULK LEVERANCIER.
De Oliebron levert echter nog een veel breder pakket aan services. Grote maatschappijen hebben vaak eigen afvulfaciliteiten en speciaal voor deze klanten heeft De Oliebron onlangs de bulkafdeling opnieuw gemoderniseerd en uitgebreid waardoor ruim 825 oliesoorten met een relatief korte levertijd in tankwagens geladen kunnen worden. Daarnaast leveren wij ook dagelijks met een aantal tankwagens discreet en professioneel merkproducten in bulk bij afleveradressen van onze klanten.

WAAROM GEEN EIGEN OLIEBRON MERK?
Regelmatig krijgen wij de vraag waarom De Oliebron met zoveel expertise geen eigen merk op de markt brengt. In alle bescheidenheid durven wij te stellen dat wij zeker in staat zouden zijn zoiets tot een succes te maken maar er is één belangrijke reden waarom wij zoiets nooit zouden doen. Bij De Oliebron staat niet het merk maar de klant centraal. Met een eigen merk zou De Oliebron een rechtstreekse concurrent van onze eigen klanten worden en dat is het laatste dat wij zouden willen…

Naar de vacatures