Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

6 vacatures gevonden

Medewerker labelbeheer (M/V)

Wij hebben ruim 200 actieve klanten met meer dan 20.000 product/verpak combinaties… Dat zijn een heleboel etiketten, labels en huisstijlen die wij voor onze klanten beheren. En dat is een meer werk dan je denkt: Iedere dag weer moeten we controleren, navragen, aanpassen, doorsturen, opvolgen, uitvoeren en vastleggen. Voor de uitvoer van deze processen zoeken we een goed georganiseerde en nauwkeurig werkende administratieve kracht “met een vleugje grafisch inzicht”.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

HR Assistent

In jouw nieuwe rol ga je de HR Manager ondersteunen bij het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden. Samen vormen jullie het HR-team Zwijndrecht en zorgen jullie dat alle HR-gerelateerde werkzaamheden gesmeerd verlopen. Op die manier draag jij bij aan het succes van onze onderneming. Het takenpakket kent vaste kerntaken maar kan divers van aard zijn afhankelijk van de beschikbare tijd en jouw mate van zelfstandigheid.

Opleiding MBO
Parttime 16 - 20 uur
Regio Zuid-Holland

Machine Operator

Zorgen voor kwalitatief uitgevoerde orders en dat de lijn blijft draaien om zo de dagplanning te halen; dat zijn jouw belangrijkste taken als machine operator bij De Oliebron. Word jij de nieuwe collega van Sanne (bekijk de film)? Zonder lijnoperator loopt het complexe productieproces spaak. Kom jij ons versterken? Reageer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Operator blending

Als operator blending (bij ons heet je een blender) ben je verantwoordelijk voor de productie van alle voorkomende smeermiddelen, zoals motorolie, hydraulische olie en kettingzaagoliën. Jij bent de technische man achter het mengproces. Een verantwoordelijke baan op een cruciale plek in ons productieproces. Lijkt je dit gaaf om te doen? Reageer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Logistiek Medewerker

Zorg jij er als logistiek medewerker (bij ons heet deze functie medewerker expeditie) voor dat alle logistieke processen van begin tot eind tiptop verlopen? Deze functie bij De Oliebron is heel breed. Je bent niet alleen bezig met orderpicken en reachtruckrijden, maar ook met eindcontroles en bulkbelading. Werk je momenteel als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een vaste baan dan mag je meteen reageren!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Administratief Medewerker

Wij hebben ruim 200 actieve klanten met meer dan 20.000 product/verpak combinaties… Dat zijn een heleboel etiketten, labels en huisstijlen die wij voor onze klanten beheren. En dat is een meer werk dan je denkt: Iedere dag weer moeten we controleren, navragen, aanpassen, doorsturen, opvolgen, uitvoeren en vastleggen. Voor de uitvoer van deze processen zoeken we een goed georganiseerde administratieve kracht “met een vleugje grafisch inzicht”.

Opleiding MBO
Parttime 24 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.