Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

2 vacatures gevonden

Medewerker Inkoopadministratie

Onze afdeling inkoop zorgt ervoor dat wij niet misgrijpen! Van basisolie en additieven die we nodig hebben om producten te maken, lege emballage, doppen en etiketten t.b.v. van het verpakken ervan tot het regelen van het vervoer van gereed product naar de klant het is van groot belang dat alles op het juiste moment en in voldoende hoeveelheid aanwezig is. En dat natuurlijk tegen een gunstige prijs. Een kwestie van goed onderhandelen en op tijd bestellen zou je denken, maar dat is in de praktijk toch minder simpel dan het klinkt. Want ruim 200 actieve klanten en meer dan 20.000 product/ verpak combinaties vragen ongemerkt meer aandacht en concentratie dan je denkt.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Sales Support Specialist

Het doel van de afdeling Sales Support is simpel: Zorgen voor een tevreden klant! Dit vraagt om tijd, inzicht en inzet. Vanwege een vertrekkend collega zijn we per direct op zoek naar een commerciële doorpakker die de balans weet te vinden tussen hard en efficiënt werken zonder de details van de order en de aandacht voor de klant uit het oog te verliezen. En dat is in de praktijk toch minder simpel dan het klinkt. Want ruim 500 actieve klanten en meer dan 1600 product/verpak combinaties vragen ongemerkt meer aandacht en concentratie dan je denkt.

Opleiding MBO, HBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.