Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

6 vacatures gevonden

Monteur Technische Dienst (M/V)

Om 8 uur begint je werkdag, normaal drink je eerst samen met je collega’s rond 7:45 uur een bak koffie in de kantine. Vandaag word je echter bij binnenkomst direct aangesproken door de teamleider van de afvulafdeling. “Goedemorgen, fijn dat je er al bent” want lijn 2 staat stil en we…. Die koffie zal vandaag even moeten wachten. Gelukkig heb jij die storing snel gevonden, een defecte sensor. Even een nieuwe pakken in het magazijn, de kapotte vervangen, proefdraaien, verder afstellen en lijn 2 kan weer op volle snelheid door. Over tot de orde van de dag. Je begint vandaag met een inspectieronde van de elektrische apparaten op de administratie en de afdeling IT. Doordat er geen storingen zijn in de fabriek kun je lekker doorgaan en vliegt de ochtend voorbij. Na een potje darten in de lunchpauze moeten er nog lampen vervangen worden in een expeditie loods. Je collega pakt de hoogwerker en jij haalt de nieuwe lampen. Onderweg bedenk jij je dat er ook nog een stelling gerepareerd moest worden die jullie gelijk even mee kunnen pakken. In de werkplaats pak je het juiste gereedschap mee en je belt onderweg de teamleider dat jullie op zijn afdeling aan de slag gaan…

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Parttime medewerker (m/v) Facilitaire/Technische dienst

Samen met twee gepensioneerde collega’s vormen jullie onze afdeling facilitaire/ondersteunende dienst. Deze afdeling valt onder de Technische Dienst en is ondersteunend aan de gehele organisatie. Waar sommige grotere klussen samen met de collega’s worden opgepakt, moeten kleinere klussen weer zelfstandig uitgevoerd worden.

Opleiding MBO
Parttime 15 - 20 uur
Regio Zuid-Holland

Productiemedewerker

Als productiemedewerker op de afdeling grootverpakking ben je betrokken bij het complete proces. Je werkt aan de hand van orderbonnen, zorgt dat alles klaarstaat, bedient de afvullijn waarmee je verschillende soorten oliën in verpakkingen vanaf 50 liter of groter afvult en zorgt dat gereed product klaarstaat voor intern transport.

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Machine Operator (in opleiding)

Zorgen voor kwalitatief uitgevoerde orders en dat de lijn blijft draaien om zo de dagplanning te halen; dat zijn jouw belangrijkste taken als machine operator bij De Oliebron. Ombouwen, opstarten, afvullen, aansturen en af en toe een storing oplossen. Zonder lijnoperator loopt het complexe productieproces spaak.

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Operator blending

Als operator blending (bij ons heet je een blender) ben je verantwoordelijk voor de productie van alle voorkomende smeermiddelen, zoals motorolie, hydraulische olie en kettingzaagoliën. Jij bedient de blendketels en bent de expert van het mengproces. Een verantwoordelijke baan op een cruciale plek in ons productieproces. Lijkt je dit gaaf om te doen? Reageer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Logistiek Medewerker

Zorg jij er als logistiek medewerker (bij ons heet deze functie medewerker expeditie) voor dat alle logistieke processen van begin tot eind tiptop verlopen? Deze functie bij De Oliebron is heel breed. Je bent niet alleen bezig met orderpicken en reachtruckrijden, maar ook met eindcontroles en bulkbelading. Werk je momenteel als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een vaste baan dan mag je meteen reageren!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.