Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

5 vacatures gevonden

Teamleider IT

Voor onze IT afdeling in Zwijndrecht zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider IT. In deze nieuwe functie ondersteun je de manager IT (werkzaam in Almelo) door de dagelijkse aansturing van de afdeling (nu 2 fte)te verzorgen.

Opleiding HBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Inkoper

Ter ondersteuning en uitbreiding van onze afdeling inkoop, die zich momenteel voornamelijk bezighoudt met de inkoop van grondstoffen en logistieke dienstverlening t.b.v. het primaire proces, zijn wij per direct op zoek naar een gedreven inkoper. In deze functie ga jij je, in eerste instantie, richten op het vormgeven, opzetten en uitvoeren van het secundaire inkoopproces. Nu wordt de secundaire inkoop nog verricht “in de lijn” maar gezien de professionele groei van onze organisatie willen we deze graag centraliseren.

Opleiding MBO, HBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Operator blending

Als operator blending (bij ons heet je een blender) ben je verantwoordelijk voor de productie van alle voorkomende smeermiddelen, zoals motorolie, hydraulische olie en kettingzaagoliën. Jij bent de technische man achter het mengproces. Een verantwoordelijke baan op een cruciale plek in ons productieproces. Lijkt je dit gaaf om te doen? Reageer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Productiemedewerker

Als productiemedewerker op de afdeling Grootverpakking zorg je voor het afvullen van verschillende soorten smeermiddelen in verpakkingen vanaf 50 liter en de voorbereidende werkzaamheden die hierbij komen kijken. De 12 collega's op deze afdeling kunnen goed onderling samenwerken en de sfeer is prettig! Lijkt het je leuk om als productiemedewerker aan de slag te gaan bij De Oliebron? Solliciteer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Machine Operator

Zorgen voor kwalitatief uitgevoerde orders en dat de lijn blijft draaien om zo de dagplanning te halen; dat zijn jouw belangrijkste taken als machine operator bij De Oliebron. Word jij de nieuwe collega van Sanne (bekijk de film)? Zonder lijnoperator loopt het complexe productieproces spaak. Kom jij ons versterken? Reageer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.