Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

5 vacatures gevonden

Technical Support Specialist / laborant (M/V)

Jouw rol omvat de praktische ondersteuning van R&D in het laboratorium en het beheer van technische gegevens van artikelen. Je fungeert als schakel tussen het lab en R&D, waarbij je zorgt voor een soepel verloop van de praktische zaken tussen beide afdelingen. Een mooie veelzijdige functie waarbij kantoorwerk en werken in ons eigen laboratorium elkaar afwisselen.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Productiemedewerker Grootverpakking & Dagstraat (39 uur)

Je zoekt een baan in de productie liefst met veel afwisseling. Je bent niet bang om fysiek werk te doen maar vind het ook leuk om een productielijn te bedienen, naar de planning te kijken of om op de heftruck te stappen? Dan ben jij de juiste persoon als onze nieuwe collega op de afdeling Grootverpakking & Dagstraat.

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

HR Assistent (16-24 uur)

De HR-assistent en de HR-adviseur op onze locatie in Almelo en de HR-assistent en de HR-teamleader in Zwijndrecht vormen gezamenlijk het HR-Team van de organisatie. Beide locaties zijn selfsupporting maar ondersteunen elkaar wel waar nodig. Gezamenlijk dragen ze de verantwoording voor het naleven en het verder professionaliseren van het HR-beleid binnen onze bedrijven.

Opleiding MBO
Fulltime 16 - 24 uur
Regio Zuid-Holland

Werkvoorbereider/Projectleider (Opex & Capex)

In de functie van Projectleider/Werkvoorbereider binnen onze organisatie ben jij de brug tussen projectmanagement en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en bereiken van het projectresultaat binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden ten aanzien van tijd en geld. Je fungeert als aanspreekpunt voor leveranciers, uitvoerders, collega’s t.a.v. de lopende projecten. Daarnaast denk je actief mee over de opzet van nieuwe projecten (Capex en Opex) en ben je verantwoordelijk voor de detailuitwerking ervan.

Opleiding HBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Medewerker Technische Dienst (Oproepbasis)

Jij bent van alle markten thuis. Ben je handig? Dan is het helemaal mooi. Als Medewerker Technische Dienst werk je ondersteunend en faciliterend voor de afdeling Technische Dienst aan kleinere en grotere klussen. Van het bijhouden van schilderwerk tot aan het schoonhouden van de dakgoten en alles wat daar tussen inzit.

Opleiding MBO
Parttime 8 - 24 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.