Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

2 vacatures gevonden

Financieel Administrateur

Onze Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de dagelijkse en periodieke administratieve verwerking van alle financiële gegevens binnen de onderneming. Ze verwerken, controleren en beheren de volledige financiële workflow en de daar aan gekoppelde processen. Daarnaast verzorgen ze diverse financiële overzichten t.b.v. het management en de wettelijke instanties. Uiteraard klopt alles tot op 2 cijfers achter de komma. Voor een ervaren administrateur klinkt dat allemaal vanzelfsprekend. Maar met minimaal 10.000 inkoopfacturen per jaar en ruim 200 actieve klanten die een omzet van € 150.000.000 per jaar genereren vraagt de administratie die daar bij komt kijken ongemerkt meer aandacht en concentratie dan je zou denken.

Opleiding HBO
Parttime 32 uur
Regio Zuid-Holland

Sales Support Specialist

Het doel van de afdeling Sales Support is simpel: Zorgen voor een tevreden klant! Dit vraagt om tijd, inzicht en inzet. Vanwege een vertrekkend collega zijn we per direct op zoek naar een commerciële doorpakker die de balans weet te vinden tussen hard en efficiënt werken zonder de details van de order en de aandacht voor de klant uit het oog te verliezen. En dat is in de praktijk toch minder simpel dan het klinkt. Want ruim 500 actieve klanten en meer dan 1600 product/verpak combinaties vragen ongemerkt meer aandacht en concentratie dan je denkt.

Opleiding MBO, HBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.