Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

5 vacatures gevonden

IT Support & Werkplekbeheer (M/V)

Wat kom je doen? Wij noemen het Hardcore IT beheer. Je gaat zorgen voor het inrichten en draaiend houden van alle IT-werkplekken binnen onze organisatie. Jij verzorgt de inrichting, regelt preventief onderhoud en updates waar nodig en zorgt ervoor dat technische en functionele storingen zo snel mogelijk verholpen worden. Jouw vaste werklocatie is Zwijndrecht, maar incidenteel bezoek je ook onze locatie in Almelo, voor on-site ondersteuning of overleg met de IT-collega’s daar. Waar kom je te werken? Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele, collegiale sfeer binnen een resultaatgerichte cultuur. Samen met een ervaren IT-collega en de teamleider IT Zwijndrecht deel je een kantoor. De koffie & thee wordt aan je bureau geserveerd. De collega’s van HR en Finance zijn “je buren”. Samen delen jullie een koelkast, wordt er af en toe een broodje besteld om gezamenlijk te lunchen en verjaardagen vieren is op “jullie verdieping” altijd een feestje!

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Werkvoorbereider TD & Projecten

De Oliebron zoekt een gedreven Werkvoorbereider TD & Projecten! Ben jij een resultaatgerichte teamspeler met affiniteit voor techniek? Dan is De Oliebron op zoek naar jou! We zitten in een dynamische fase met diverse uitdagende projecten in het verschiet, zoals de bouw van een nieuw warehouse, verdere automatisering van productielijnen en de realisatie van nieuwe opslagtanks. Als Werkvoorbereider Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van onderhoudswerkzaamheden en technische projecten.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Projectleider (M/V)

De Oliebron zoekt een gedreven Projectleider (m/v)! Ben jij een pragmatische, resultaatgerichte projectleider met oog voor detail? Dan zijn we bij De Oliebron op zoek naar jou! We zitten in een dynamische fase met diverse uitdagende projecten in het verschiet, zoals de bouw van een nieuw warehouse, verdere automatisering van productielijnen en de realisatie van nieuwe opslagtanks. Als Projectleider ben jij de spil in de realisatie van deze projecten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, beheren en uitvoeren van projecten binnen budget en planning.

Opleiding HBO, WO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Productiemedewerker Grootverpakking & Dagstraat (39 uur)

Je zoekt een baan in de productie liefst met veel afwisseling. Je bent niet bang om fysiek werk te doen maar vind het ook leuk om een productielijn te bedienen, naar de planning te kijken of om op de heftruck te stappen? Dan ben jij de juiste persoon als onze nieuwe collega op de afdeling Grootverpakking & Dagstraat.

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Medewerker Technische Dienst (Oproepbasis)

Jij bent van alle markten thuis. Ben je handig? Dan is het helemaal mooi. Als Medewerker Technische Dienst werk je ondersteunend en faciliterend voor de afdeling Technische Dienst aan kleinere en grotere klussen. Van het bijhouden van schilderwerk tot aan het schoonhouden van de dakgoten en alles wat daar tussen inzit.

Opleiding MBO
Parttime 8 - 24 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.