Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

4 vacatures gevonden

Logistiek medewerker

Zorg jij er als logistiek medewerker (bij ons heet deze functie medewerker expeditie) voor dat alle logistieke processen van begin tot eind tiptop verlopen? Deze functie bij De Oliebron is heel breed. Je bent niet alleen bezig met orderpicken en reachtruckrijden, maar ook met eindcontroles en bulkbelading. Werk je momenteel als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een vaste baan dan mag je meteen reageren!

Opleiding LBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Productiemedewerker

Als productiemedewerker op de afdeling Grootverpakking zorg je voor het afvullen van verschillende soorten smeermiddelen in verpakkingen vanaf 50 liter en de voorbereidende werkzaamheden die hierbij komen kijken. De 12 collega's op deze afdeling kunnen goed onderling samenwerken en de sfeer is prettig! Lijkt het je leuk om als productiemedewerker aan de slag te gaan bij De Oliebron? Solliciteer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Machine Operator

Zorgen voor kwalitatief uitgevoerde orders en dat de lijn blijft draaien om zo de dagplanning te halen; dat zijn jouw belangrijkste taken als machine operator bij De Oliebron. Word jij de nieuwe collega van Sanne (bekijk de film)? Zonder lijnoperator loopt het complexe productieproces spaak. Kom jij ons versterken? Reageer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Operator blending

Als operator blending (bij ons heet je een blender) ben je verantwoordelijk voor de productie van alle voorkomende smeermiddelen, zoals motorolie, hydraulische olie en kettingzaagoliën. Jij bent de technische man achter het mengproces. Een verantwoordelijke baan op een cruciale plek in ons productieproces. Lijkt je dit gaaf om te doen? Reageer dan meteen!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.