Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

8 vacatures gevonden

HR Officer (24-39 uur)

Als rechterhand van de HR Manager ben je betrokken bij urgente thema’s zoals verzuim, instroom en behoud. Je neemt een groot deel van de administratieve en operationele taken op je en bent daarmee direct een belangrijke spil binnen de ondersteunende diensten. Samen zorgen we ervoor dat onze medewerkers zo prettig mogelijk kunnen functioneren.

Opleiding MBO
Fulltime 24 - 39 uur
Regio Zuid-Holland

Operator Blending (Fulltime, 2-ploegendiensten)

Als Operator Blending ben je de onmisbare schakel in ons productieproces. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de productie van alle voorkomende smeermiddelen. Als je eenmaal bij ons werkt noemen we je gewoon Blender. Dit past beter bij de no-nonsens cultuur op de werkvloer waar hard gewerkt wordt, maar waar de sfeer altijd goed is. Een verantwoordelijke baan, op een cruciale plek in ons productieproces.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Monteur Technische Dienst (M/V)

Jij zorgt ervoor dat alle machines écht werken. Dat maakt je onmisbaar en daarom zien we je graag bij ons aan de slag gaan. Wij hebben immers tientallen machines, die onderhoud, inspecties en soms reparaties nodig hebben. Heb je kennis van zowel elektrotechniek als besturingstechniek? Dan kun je volledig los gaan op de gevarieerde en uitdagende machines die ons systeem draaiende houden.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Werkvoorbereider

Jij gaat voor ons het verschil maken. Loopt alles op rolletjes? Dan heb je alles onder controle. Makkelijker gezegd dan gedaan, want je bent verantwoordelijk voor het hele proces. Van onderhoud tot beheer en van samenwerking tot veiligheid. Je zorgt er voor dat je collega’s zorgeloos kunnen werken. Als werkvoorbereider speel je een zeer belangrijke rol in het hele proces. Je bent eigenlijk onmisbaar, maar je kunt ook niet zonder je collega’s. Het team technische dienst is een klein, hecht en ervaren team en hoewel je in deze functie zelfstandig te werk gaat is het toch prettig om zulke fijne collega’s te hebben. Een goed salaris helpt uiteraard ook, net als gevarieerde en uitdagende werkzaamheden.

Opleiding MBO
Fulltime 32 - 39 uur
Regio Zuid-Holland

Medewerker Technische Dienst (Oproepbasis)

Jij bent van alle markten thuis. Ben je handig? Dan is het helemaal mooi. Als Medewerker Technische Dienst werk je ondersteunend en faciliterend voor de afdeling Technische Dienst aan kleinere en grotere klussen. Van het bijhouden van schilderwerk tot aan het schoonhouden van de dakgoten en alles wat daar tussen inzit.

Opleiding MBO
Parttime 8 - 24 uur
Regio Zuid-Holland

Productiemedewerker (39 uur)

Als Productiemedewerker bij de Oliebron ben je betrokken bij het hele productieproces. Je zorgt dat alles klaarstaat, controleert de orderbonnen en bedient de afvullijn, waardoor je er voor zorgt dat de verschillende soorten oliën in de juiste verpakkingen belanden. Gevarieerd werk dus, in een prettige sfeer en informele setting.

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Machine Operator Ploegendienst (32-39 uur)

Jij zorgt ervoor dat onze orders op de juiste manier en volgens de gestelde kwaliteitsnormen worden uitgevoerd. Het proces stokt wanneer jij er niet bent en dat maakt je tot een belangrijke schakel in ons productieproces. Je werkt in 2-ploegendiensten, om de week in de ochtend of de avond.

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 32 - 39 uur
Regio Zuid-Holland

Logistiek Medewerker

Zorg jij er als logistiek medewerker (bij ons heet deze functie medewerker expeditie) voor dat alle logistieke processen van begin tot eind tiptop verlopen? Deze functie bij De Oliebron is heel breed. Je bent niet alleen bezig met orderpicken en reachtruckrijden, maar ook met eindcontroles en bulkbelading. Werk je momenteel als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een vaste baan dan mag je meteen reageren!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.