Vakgebied

Opleidingsniveau

Locatie

5 vacatures gevonden

Operator blending

Als operator blending (bij ons heet je een blender) ben je verantwoordelijk voor de productie van alle voorkomende smeermiddelen, zoals motorolie, hydraulische olie en kettingzaagoliën. Jij bent de technische man achter het mengproces. Een verantwoordelijke baan op een cruciale plek in ons productieproces. Lijkt je dit gaaf om te doen? Reageer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Administratief Medewerker

Wij hebben ruim 200 actieve klanten met meer dan 20.000 product/verpak combinaties… Dat zijn een heleboel etiketten, labels en huisstijlen die wij voor onze klanten beheren. En dat is een meer werk dan je denkt: Iedere dag weer moeten we controleren, navragen, aanpassen, doorsturen, opvolgen, uitvoeren en vastleggen. Voor de uitvoer van deze processen zoeken we een goed georganiseerde administratieve kracht “met een vleugje grafisch inzicht”.

Opleiding MBO
Parttime 24 uur
Regio Zuid-Holland

Logistiek Medewerker

Zorg jij er als logistiek medewerker (bij ons heet deze functie medewerker expeditie) voor dat alle logistieke processen van begin tot eind tiptop verlopen? Deze functie bij De Oliebron is heel breed. Je bent niet alleen bezig met orderpicken en reachtruckrijden, maar ook met eindcontroles en bulkbelading. Werk je momenteel als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een vaste baan dan mag je meteen reageren!

Opleiding LBO, MBO
Fulltime 39 uur
Regio Zuid-Holland

Medewerker marketing & communicatie

Het doel voor onze marketingafdeling is duidelijk: Groeien! Om dit waar te maken willen we de afdeling, haar activiteiten en de middelen die gebruikt worden professionaliseren. Dit vraagt om tijd, inzicht en inzet. Daarom zijn we opzoek naar een marketing professional die wil helpen vorm en uitvoering te geven aan bestaande en nieuwe plannen.

Opleiding MBO, HBO
Parttime 16 uur
Regio Zuid-Holland

Financieel Administrateur

Onze Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de dagelijkse en periodieke administratieve verwerking van alle financiële gegevens binnen de onderneming. Ze verwerken, controleren en beheren de volledige financiële workflow en de daar aan gekoppelde processen. Daarnaast verzorgen ze diverse financiële overzichten t.b.v. het management en de wettelijke instanties. Uiteraard klopt alles tot op 2 cijfers achter de komma. Voor een ervaren administrateur klinkt dat allemaal vanzelfsprekend. Maar met minimaal 10.000 inkoopfacturen per jaar en ruim 200 actieve klanten die een omzet van € 150.000.000 per jaar genereren vraagt de administratie die daar bij komt kijken ongemerkt meer aandacht en concentratie dan je zou denken.

Opleiding HBO
Parttime 32 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij De Oliebron maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.