Machine Operator

Machine operator vacatures vind je bij De Oliebron!

‘Hoi, ik ben Sanne en ik werk als machine operator bij De Oliebron in Zwijndrecht. Mijn werk houdt in dat ik zorg dat het gehele productieproces op rolletjes loopt, van begin tot eind.

De machinelijn staat bijvoorbeeld weleens stil door uiteenlopende storingen of problemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de olie afgekeurd is omdat er een stofje inzit dat niet goed is. De andere keer loopt de etiketteermachine vast waardoor er een vervelende vouw ontstaat in het etiket. Als operator zorg je er dan voor dat je de storing verhelpt zodat alles zo snel mogelijk weer kan gaan draaien. Tijd is namelijk geld en de output is vrij belangrijk.

Succesvol als machine operator

Om als machine operator succesvol te zijn binnen De Oliebron raad ik je aan om interesse te tonen en mee te doen met de rest. Je krijgt intern een opleiding en de ervaren operators nemen je een paar maanden mee op sleeptouw om je alle ins- en outs bij te brengen van dit mooie proces.

Als je interesse hebt, dan leer je het vak veel sneller en dan heb je het zo onder de knie. Het is hier leuk en ook wel gezellig. Dat komt onder andere door het team! Daarnaast ben je lekker met je handen bezig en je bent altijd wel druk met het in de gaten houden van de lijn.

Je stuurt overigens ook een paar uitzendkrachten aan. Die vallen volledig onder jouw hoede. Ben je op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je niet bang om vies te worden?

Solliciteer dan als machine operator bij De Oliebron in Zwijndrecht.’

Operator vacatures